دانشجویان و کاربران گرامی ،محصول مورد نظر شامل جزوه میولوژی مواد غذایی ویژه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد می باشد که با فرمت پی دی اف در 127 صفحه تهیه و تدوین گردیده است که پس از پرداخت انلاین محصول،می توانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.

جزوه میولوژی مواد غذایی ویژه کنکور کارشناسی ارشد

با فرمت پی دی اف

در 127 صفحه

بخشی از متن:

فصل یازدهم: شاخص های می کیفی و بهداشتی مواد غذایی

خصوصیات ارگانیسم های شاخص کیفیت

۱) ارگانیسم های مورد بررسی باید در کلیه مواد غذایی که کیفیتشان مورد ارزیابی قرار می گیرند حضور داشته و قابل ردیابی باشند.

۲) رشد و شمارش آن ها می بایست رابطه مع با کیفیت فراورده داشته باشد.

۳) این ارگانیسم ها می بایست به راحتی شناسایی و شمارش شوند و به سادگی از سایر ارگانیسم ها تشخیص داده شوند.

۴) آنها می بایست در مدت زمان کوتاهی و ترجیحا در طی یک روز کاری قابل شمارش باشند.

متابولیت های می

این ترکیبات نیز ممکن است برای ارزیابی و پیش بینی می برخی محصولات مورد استفاده قرار گیرند که برخی از این متابولیت های می در جدول بالا آورده شده است.

نکنه تولید ثری متیل آمین (TMA) از تری متیل آمین N- اکسید (TMA0) که در نتیجه عوامل فاسد کننده ماهی به وجود می آید همراه با تولید اسید لاکتیک می باشد.

شاخص های ایمنی مواد غذایی

شاخص های می اغلب به منظور ارزیابی ایمنی و بهداشت مواد غذایی به کار می روند تا تعیین کیفیت محصول شاخص ایمنی ماده غذایی می بایست معیارهای مهم و معنی را دارا باشد که عبارتند از

جزوه میولوژی مواد غذایی ویژه کنکور کارشناسی ارشد

دانلود جزوه کنترل کیفی مواد غذایی


کتاب تکنولوژی مواد غذایی


دانلود رایگان کتاب کنترل کیفی مواد غذایی


کتاب تکنولوژی قند دکتر مصباحی




مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها